Yritysasiakkaamme

Onko yrityksenne takapihalle kerääntynyt katalysaattoreita tai vanhoja lyijyakkuja, ettekä tiedä mitä niille tekisi? Tehkää kierrätyssopimus meidän kanssamme, niin hoidamme katit ja akut pois nurkistanne tilaa viemästä ja saatte romuistanne hyvän korvauksen.

Toimitamme katalysaattoreillenne ja akuillenne lain vaatimusten mukaiset kierrätyslaatikot ja teidän tehtäväksenne jää kerätä katit ja akut niihin sekä ilmoittaa meille, kun teillä on täysiä laatikoita. Tämän jälkeen hoidamme noutotilauksen täysille laatikoille ja lähetämme uudet tyhjät laatikot tilalle. Kun kierrätyslaatikko saapuu meille, käymme jokaisen katalysaattorin läpi ja raportoimme teille katalysaattoreidenne arvon, jonka maksamme heti tilillenne. Akuista maksetaan kilohinta, joka päivittyy säännöllisin väliajoin.

Kun kierrätyssopimus on tehty, saatte käyttäjätunnukset, joilla pääsette myös itse selaamaan katalysaattorikirjastoamme ja katsomaan katalysaattoreiden hintoja. Ohjelmamme seuraa jalometallien maailman pörssiä ja näin hinnat ovat aina ajan tasalla. Tietokannassamme on tällä hetkellä lähes 3000 katalysaattoria, joita voi hakea kirjastosta monilla eri hakukriteereillä. Tiedän ei ole pakko käydä itse katalysaattoreitanne läpi, mutta voitte halutessanne niin tehdä.

Jälleenostajamme, jotka ovat mukana markkinoinnissamme ostopisteinä, saavat osan keräämiensä katalysaattoreiden tuotosta. Toimitamme keräyslaatikot ja tilaamme noudot myös jälleenostajillemme, maksut hoituvat tilille nopeasti.

Kierrätysasioiden reilu ja luotettava kumppani! -Katalysaattorikierrätys.fi