Yritysasiakkaamme

Jos teillä on yrityksen takapihalle kerääntynyt katalysaattoreita tai vanhoja lyijyakkuja, ettekä tiedä mitä niille tekisi. Niin tehkää kierrätyssopimus meidän kanssamme, niin saatte romuistanne hyvän korvauksen ja hoidamme ne pois nurkistanne tilaa viemästä.

Toimitamme katalysaattoreillenne kierrätyslaatikot ja riittää kun keräätte kattinne siihen ja ilmoitatte meille, kun laatikko on täysi. Tämän jälkeen hoidamme täydelle laatikolle kuljetukset ja uudet tyhjät laatikot täysien tilalle. Kun kierrätyslaatikko saapuu meille, käymme jokaisen katalysaattorin läpi ja raportoimme teille katalysaattoreidenne arvon.

Saatte ohjelmaamme käyttäjätunnukset, joilla pääsette myös itse katsomaan jo vaikka etukäteen katalysaattoreidenne ajantasaiset hinnat. Teidän ei siis ole pakko käydä itse katalysaattoreitanne läpi, mutta voitte niin tehdä jos haluatte. Ohjelmamme seuraa jalometallien maailman pörssiä ja täten hinnat ovat aina ajantasalla ja saatte kilpailukykyisen korvauksen katalysaattoristanne. Ohjelman tietokannassa on tällä hetkellä noin 1500 eri katalysaattoria. Voit hakea katalysaattoreita ohjelmastamme monilla eri hakukriteereillä.

Jälleenostajillemme toimitamme laatikoita ja mainostamme heitä ostopisteinämme. Jälleenostajamme saavat osan keräämiensä katalysaattoreiden tuotosta. Jos haluat liittyä alati kasvavaan jälleenostajiemme joukkoon, otathan yhteyttä meihin.

Kierrätysasioiden reilu ja luotettava kumppani! -Katalysaattorikierrätys.fi