Yritysasiakkaamme

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä koko Suomen alueella metallien kierrätyksessä. Päätuotteitamme ovat katalysaattorit, lyijyakut, sähkökaapelit ja värimetallit. Ostajamme voivat käydä paikanpäällä yrityksesi tiloissa antamassa ostotarjouksen ylimääräisistä metallistasi.

 

Toimitamme katalysaattoreillenne ja akuillenne lain vaatimusten mukaiset kierrätyslaatikot ja teidän tehtäväksenne jää kerätä katit ja akut niihin sekä ilmoittaa meille, kun teillä on täysiä laatikoita. Tämän jälkeen hoidamme noutotilauksen täysille laatikoille ja lähetämme uudet tyhjät laatikot tilalle. Kun kierrätyslaatikko saapuu meille, käymme jokaisen katalysaattorin läpi ja raportoimme teille katalysaattoreidenne arvon, jonka maksamme heti tilillenne. Akuista maksetaan kilohinta, joka päivittyy säännöllisin väliajoin.

Meillä on käytössä yrityksemme kehittämä sovellus katalysaattorien tunnistamiseen ja hinnoitteluun. Sovellukseemme on tallennettu yli 4000 katalysaattorin tiedot. Ohjelmamme seuraa jalometallien pörssihintoja ja näin ne ovat aina ajan tasalla. Tästä syystä pystymme maksamaan katalysaattoreista hinnan, joka perustuu katalysaattorin todelliseen markkinahintaan sen sisätämien metallipitoisuuksien mukaisesti.

Ostamme myös laajasti muita värimetalleja. Kysy päivän hinta. Isommat erät tarvittaessa noudettuina.

Kierrätysasioiden reilu ja luotettava kumppani! -Katalysaattorikierrätys.fi